Lysabildskov Camping Og Feriecenter

Lysabildskov Camping Og Feriecenter er placeret på den skønne brofaste ø -Als

Den bedste familieplads på den grønne ferieø – Als!

Campingpladsen er stedet med de mange muligheder, specielt for store og små børn. Der er blandt andet legepladser, stor opvarmet udendørs swimmingpool, minigolf, hoppepuder, masser af sjove og gratis børnecykler, indendørs legeland, arrangerede aktiviteter og meget mere. Er du voksen, er der også noget for dig, campingpladsen byder på åbne og overdækkede grillpladser, tennisbaner, vildmarksbad, sauna, badebro og meget mere.

Egen vogn eller telt

Vi byder på mange velanlagte pladser med gode læforhold. Hver plads er nummereret, og der er eget el-stik på alle pladser. På campingpladsen er der både plads til campingvogne autocampere og telte. Pladsen tilbyder rumlige store pladser. Pladsen kan desuden tilbyde komfortpladser, hvor der til hver plads, ud over el-tilslutning, også er mulighed for rindende vand og afløb.

 

Hytter eller lejlighed

Lysabildskov Camping og Feriecenter kan også give dig, der ikke er til campingvogn og telt en rigtig god oplevelse. Blandt andet har du mulighed for at leje en af de 3 dejlige luksushytter med køkken, bad og toilet med plads til 5 personer fordelt på 2 soverum.

Er du mere til den autentiske campingoplevelse, så tilbyder vi også 9 hyggelige hytter med køkken og overdækket terrasse. Der er plads til 6 personer. Hytterne ligger lige ved siden af servicebygningen, 2 af disse hytter har desuden eget toilet.

Vi har desuden 4 lejligheder/familieværelser til 4 og 6 personer, som alle er placeret i hovedbygningen. Alle har eget køkken, bad og toilet, samt egen terrasse med udgang til haven.

 

Muligheder

På pladsen er der desuden en butik med de mest almindelige dagligvarer, rundstykkebestiling fra den lokale bager, samt legetøj og tilbehør til swimmingpoolen. Vil man gerne springe besværet med at lave mad over, så tilbyder grillbaren et bredt udvalg af snacks og fastfood, samt udeservering på den overdækkede terrasse.

 

Praktiske informationer

Campingpladsens åbningstider: Campingpladsens sæson går fra 27/3 – 30/9

Receptionens åbningstider:

Udenfor sæson (22/3 – 24/6 og 12/8 – 29/9):  Man-søn kl. 08.00 – 20.00

Højsæson (25/6 – 30/9):  Man-sønkl. 08.00 – 22.00

Se flere campingpladser her

#camping #sydals #lysabild #feriecenter #alscamping #sydals.dk #als-online.dk #ferie #sommer #hytter #sonder-borg.dk #campingplads #natur #vildmarksbad 

Address

Address:

Skovforten 4, 6470 Sydals

Telephone:
Email:

-

Kontakt Ejer
Planlæg Min Rute
Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked