Meldgaard-Hundepension

Jeg vil gerne bruge denne side til at præsentere os og vores pension, så man kan få et billede af hvem vi er og hvad vi står for og synes jeg vil starte med mig selv, da det er mig der står for pensionen med hjælp fra min dejlige familie..!

Jeg hedder Ann-Britt Moisen er uddannet social og sundhedshjælper og må nok betegne mig selv som lidt hunde tosset, hvilket nok også er en nødvendighed, når man beskæftiger sig med hunde fra morgen til aften hele året rundt, som jeg gør, men at have fået muligheden for at gøre hobby til job, at få lov at studere hunde adfærd hver dag, at være en del af hundes ubetingede kærlighed er simpelthen, min drøm der gør mig glad og giver mit liv et stort indhold.

Vi ligger i pensionen meget vægt på en god, kærlig og social kontakt til alle vores hunde i pensionen og vi sørger også for at omgås alle hundene på en rolig og harmonisk måde, især gør vi alt hvad vi kan for af forebygge stress hos hundene, da det ligger os meget på sinde at alle får en lige så tryk og harmonisk hund med hjem igen, som de med god fortrolighed afleverede.

 

Vi ligger meget vægt på en god, kærlig og social kontakt til alle vores hunde i pensionen.

Vi sørger også for at omgås alle hundene på en rolig og harmonisk måde og især gør vi alt hvad vi kan for af forebygge stress hos hundene, da det ligger os meget på sinde at alle får en lige så tryk og harmonisk hund med hjem igen, som de med god fortrolighed afleverede..!

 

 

 

 

 

Hundene i vores pension bliver lufter 3 gange dagligt i vores 1000 m2 store indhegnet græsløbegård. Her nyder de at få lov og løbe, lege, markere dufte og besørge, som vi så selvfølgeligt samler op bagefter luftningerne..!

 

 

 

 

Hundene bliver for det meste luftet to og to sammen og nogen gange flere, alt efter størrelse og temperament, så de får mest muligt ud af den sociale kontakt de kan give hinanden, når de leger sammen. Der er også dominante hunde, dem der ikke kan lide andre hunde, dem der er blevet for gamle og ikke gider lege eller hvor ejeren ikke ønsker at de bliver luftet med andre og dette respektere vi selvfølgelig også altid og lufter så bare hunden alene..

Address

Address:

Søen 6, 6470

Telephone:
Email:

-

Kontakt Ejer
Planlæg Min Rute
Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked