Outdoor i Centrum

P&G Fishinng, senere kendt som Outdoor i Centrum, blev startet 1999 af Peter Uwe Hansen. Uwe Hansen startede på den lille halvø Kegnæs på Als, oprindeligt som hobby ved siden af almindeligt arbejde. Efter et par år flyttede P&G Fishing til Sønderborg centrum og åbnede butikken Outdoor i Centrum. I den forbindelse udvidede de sortimentet fra kun at forhandle fiskegrej til alt i outdoor-udstyr. Det indebæreralt lige fra vandresko og støvler til telte, vandrerygsække, kogegrej etc.. Et større udvalg af tøj til friluftsliv og jagtbeklædning blev der også plads til.

I dag ligger butikken, på en af de bedste placeringer på strøget i Sønderborg. der har de har 350 m2 fyldt med alt til outdoor og fiskeri. Alt sammen til de bedst mulige priser. Da de selv er vilde med lystfiskeri og outdoor, kan du få masser af god rådgivning hos dem.

Med parkering næsten ved døren. Motorvejen ligger lige om hjørnet. Dermed er de ideelt placeret for hele de sydlige Jylland. Men de har naturligvis også et kæmpe udvalg i deres webshop, hvor du kan få hurtig levering – gratis fra kun 500 kroner.

#outdooricentrum #outdoor #centrum #sonderborg #sønderborg #fiskeudstyr #friluftsliv #telte #vandresko #webshop #als #fiskeri #kogegrej #rådgivning #prisgaranti #butik #sonderjylland #rygsække https://sydals.dk/blog/lystfiskeri/

 

Læs en af vores bloggers historie om lystfiskeri. Måske det kan give dig inspiration til, at komme ud fra hjemmets 4 vægge og nyde friheden, stilheden samt opleve lystfiskeriet på ny. Det er inspirerende og fangende at læse om. Så rigtig god læselyst og måske på gensyn på et af de mange gode fiskesteder i området.

Lystfiskeri – For nybegyndere

Se flere Hobby, fritids og Outdoor muligheder her

Address

Address:

perlegade 44, 6400

Planlæg Min Rute
Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked