Loading…

QuickParts

Køb reservedele til hvidevarer her – Repair if you care

Med adgang til mere end 6.000.000 reservedele og tilbehør på tværs af alle de kendte hvidevaremærker, er Quickparts i stand til at levere netop den del du søger.

Deres sortiment indeholder både originale og alternative dele i høj kvalitet. Dermed kan din vaskemaskine, støvsuger m.m. holder længere. Kan du ikke finde det du leder efter, så tøv ikke med at kontakte. Du kan kontakte dem på mail@quickparts.dk eller på telefon 70 70 13 70

Kvalitets hvidevare reservedele

Med mere end 40 års erfaring og som værende den største uafhængige grossist i Danmark, er de kendt som værende pålidelig og serviceorienteret. Deres hvidevare reservedele er af høj kvalitet og det samme gælder vores tilbehør. Dette er din sikkerhed for, at du altid får en ordentlig vare hjem. – ligemeget om du køber en original del fra samme mærke som din hvidevare eller en alternativ reservedel med samme funktioner, men af et andet fabrikat.

Sådan finder du den reservedel, du skal bruge

QuickParts har gjort det nemt at finde præcis de reservedele til hvidevarer, du mangler. Først klikker du dig videre til den hvidevare, du mangler reservedele eller tilbehør til. Herefter vælger du, hvilket mærke din hvidevare har.- og derefter hvilken konkret reservedel, der er tale om.

Under hver enkelt vare kan du se, hvilke modeller fra pågældende hvidevaremærke delen passer til. Du kan også søge på både modelnummer, type af reservedel eller fabrikat via søgefunktionen øverst på siden.

Du finder ud af, hvilket modelnummer din hvidevare har ved at tjekke brugsanvisningen. Eller du kan se efter et mærkat, hvor modelnummeret er påført. Dette mærke sidder ofte i hvidevarens låge eller på bagsiden af den pågældende hvidevare. Er du i tvivl om, hvilken model din hvidevare er?. Så  hjælper de dig gerne med at finde ud af det – enten på telefon 70701370, via chat, eller på mail til mail@quickparts.dk.

Sådan reparerer du selv

QuickParts har gjort det nemt for dig, at udskifte dine defekte dele. QuickParts har nemlig været så flinke, at de har både instruktioner og videoer på deres hjemmeside, som guider dig igennem reparationen.

Du finder dem her:

Hvidevare reservedele med hurtig levering

Da de sammen med tre af Europas største engrosforhandlere af reservedele til hvidevarer, og medejer af Europart, har de mulighed for at købe ind i store mængder, så de kan levere til meget konkurrencedygtige priser. QuickParts afsender mere end 100000 forsendelser årligt, fra vores lager, til kunder i hele Danmark, Sverige og Norge, og ordre er for det meste afsendt samme dag, på alle hverdage, og du kan både vælge levering med GLS og PostNord.

I begge tilfælde sendes dine varer med sporingskode, så du altid ved hvor de er henne og dermed hvornår du kan forvente pakken med dine hvidevare reservedele leveret. Du kan også vælge, om du vil have pakken leveret i en pakkeshop eller på dit arbejde. Vælger du PostNord som leveringsmetode, kan du desuden få reservedelene sendt direkte hjem til din privatadresse.

 

Når du har foretaget en bestilling, er du også velkommen til at hente dine reservedele på vores lager i Sønderborg og spare fragten. Det er især en fordel hvis du bor i nærheden og det haster. Her kan du nemlig få den nye hvidevare reservedel i hænderne allerede 1-4 timer efter, du har afgivet en bestilling.

Reservedele til hvidevarer som skaffevarer

Finder du ikke lige den reservedel du står og mangler, så tag også kontakt til deres uddannede kundeservice. De har vores eget store lager, men også adgang til flere millioner varer hos vores samarbejdspartnere, og derfor er chancerne for, at de kan skaffe netop de hvidevare reservedele du mangler meget store – også selvom du ikke kan finde den her på siden.

De sidder klar ved telefon 70701370 mandag-torsdag fra kl. 8 til 16.30 – og fredag fra 8 frem til 13.30. Vil du hellere sende en mail er adressen mail@quickparts.dk. De besvarer din mail inden 24 timer på hverdage.

#quickparts #sonderborg #soenderborg #hvidevarer #reservedele #skaffevarer #repair #webshop #grossist #europart #modelnummer #vaskemaskine #stovsuger #støvsuger #als #soenderjylland #sonderjylland 

Address

Address:

Fynsgade 12-14, 6400

Planlæg Min Rute
Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked