Vi er din lokale ekspert, når du har brug for hvidevarer
Skousen Sønderborg har mere end 60 års hvidevareerfaring og her i butikken glæder vi os til at give dig personlig rådgivning, så vi finder det helt rette produkt til netop dit behov. Og vi følger naturligvis din handel fra start til slut.
Det er uanset om du mangler et mindre produkt eller alle hvidevarer til dit nye køkken.
Har du brug for hjælp til levering, montering, reparation og vedligeholdelse, bortskaffelse eller endda finansiering uden omkostninger, står vi selvfølgelig også til rådighed. Vi bestiller også gerne reservedele hjem til dig.

Hos Skousen matcher vi selvfølgelig laveste netpris* og hjælper dig gerne med at tjekke prisen før du handler.

 

Danmarks førende og mest erfarne udbyder af hårde hvidevarer

Vi leverer hårde hvidevarer af høj kvalitet til nok Danmarks billigste priser. Du finder Skousen-butikkerne i hele Danmark. Vi sælger desuden vores produkter online, hvor vi tilbyder fri fragt og dag-til-dag levering på hvidevarer.

Vores største force er vores hands-on-erfaring med produkterne. Vi har solgt hårde hvidevarer i over 60 år og har derfor en høj faglig viden samt indsigt. Denne viden og indsigt benytter vi, når vi rådgiver vores kunder og matcher kunden med det helt rigtige produkt.

 

Historie

Hos Skousen er vi stolte af vores historie. Skousen var den første større leverandør af hårde hvidevarer i Danmark, og vi har som de eneste i branchen solgt hårde hvidevarer i 60 år. Historien starter i 1957, hvor Preben Skousen etablerer det, der i mange år er kendt som familievirksomheden Skousen Husholdningsmaskiner.

I de kommende årtier bliver den oprindelige butik udvidet til at være en landsdækkende kæde med butikker fordelt over hele landet. I dag ejes Skousen af WhiteAway Group som blandt andet også ejer WhiteAway.com.

De fysiske butikker består udelukkende af franchisetagere, der gør det, de er bedst til: At være til stede lokalt og at sælge de bedste varer til den bedste pris med den bedste service og vejledning i branchen.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste hvidevarekøb her i butikken.

#skousen #sønderborg #hvidevarer #webshop #lokale #asko #blomberg #aeg #miele #blomberg #electrolux #butik #als 

Address

Address:

grundtvigsalle 200, 6400

Telephone:
Email:

-

Kontakt Ejer
Planlæg Min Rute

Opening Hours

Monday

9.20 - 17.30

Tuesday

9.20 - 17.30

Wednesday

9.20 - 17.30

Thursday

9.20 - 17.30

Friday

9.20 - 17.30

Saturday

10.00 - 14.00

Sunday

Lukket

Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked