Om sommerhuset

Dette arkitekttegnede og velindrettede sommerhus med spabad og sauna er beliggende i særdeles attraktivt område på øen Als tæt på den Dansk/Tyske grænse. Der er aktivitetsrum med bordtennis, billard og airhockey, hvor I kan more jer med gode dyster.

 

Åbent køkken integreret med stor stue med bl.a. internet og kabel-tv. I badeværelset finder I spabad og sauna, hvor I kan slappe af og få fornyet energi og velvære. Med sine 10 sovepladser er huset ideelt til to familier.

Udendørs er der rutsjebane til de små samt stor plæne med fodboldmål. På den store terrasse kan solen nydes hele dagen.

Huset ligger på ugeneret grund med kort afstand til fin strand, vand og natur. Tæt på en af Danmarks bedste bade- og surfstrande. Der er også både restaurant, dagligvarebutik samt prisbelønnet bageri i området.

Ankomsttidspunkt

Det normale ankomsttidspunkt er fra kl. 16.00 på indflytningsdagen.

 

Eksempler på ekstraudstyr som kan bestilles:

Linnedpakke: Dyne-/hovedpudebetræk, lagen til 1 person, et håndklæde, et stort badelagen, viskestykke og én karklud

Barneseng

Barnestol

Ved bestilling af barneseng kan I ikke være sikre på, at der er plads til barnesengen i forældresoveværelset. Hvis der står i husbeskrivelsen, at der er barneseng i feriehuset, og I kun har brug for én, er bestilling unødvendig.

Endelig er der mulighed for at bestille levering af ekstraudstyr, som I lejer. På den måde slipper I for at skulle køre flere gange mellem feriehuset og lokalkontoret, men kan straks ved ankomsten tage feriehuset og alle dets faciliteter i brug.

Bemærk venligst, at der i travle perioder kan være udsolgt af ekstraudstyr. Vi anbefaler derfor, at I altid bestiller ekstraudstyr og slutrengøring ved booking af jeres feriehus.

 

Se flere sommerhuse til udlejning på Sydals her

Se mere her eller book direkte

#sommerhaus #sommerhus #buchen #bestellen #ferie #miet #mieten #bestil #lej #sommerferie #sommer #ferie #alsen #als #sonderborg #soenderborg #sønderborg #sonderburg #soenderburg #jylland #rent #summer #house #sydals #mommark #kegnæs #kegnaes #kegnes #kerneland #skovby #strand #schoen #schön #dänemark #daenemark #danemark #danmark

Planlæg Min Rute
Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked