Skovmose feriebolig

Dette spændende og store sommerhus, med udendørs spa til 6 personer og aktivitetsrum, er beliggende med kort afstand til den skønne strand i Skovmose.

Sommerhuset er opført i de bedste materialer og har luft til vand varmepumpe, som gør at sommerhuset har lavt energiforbrug. I sommerhuset vil I endvidere opleve et super godt indemiljø med genwex anlæg så luften skiftes konstant.

I aktivitetsrummet kan I spille billard, bordtennis og airhockey.

Der er 2 badeværelser, sauna til 6 personer og en bruseniche.

Det åbne køkken er udstyret med alle moderne hjælpemidler.

Med sine ialt 12 sovepladser er sommerhuset ideelt til f.eks. 3 familier eller tur med dine venner, der gerne vil holde ferie sammen med wellness og hygge.

I flere af sommerhusets soverum er der endvidere TV. Radio kan høres bluetooth via højtalere i loftet i sommerhuset og den særskilte bygning med aktivitetsrum.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Læs mere her eller book allerede nu

Info

Når du holder ferie i en dejligt feriebolig eller et sommerhus på Als, venter der kulturelle og historiske oplevelser blandet med byliv og skønne strande og naturoplevelser. På Als kan du blandt andet på:

  • Sønderborg – den største by på Als. Byen deles af Als Sund og byder på et hyggeligt byliv. Her kan du slentre langs havnen og senere sætte kurs mod gågaderne og shoppingcentret Borgen, holde pause på cafeerne og spise på restauranter. I Sønderborg kan du også komme tættere på områdets lange historie om ringridning og kigge nærmere på historiske og moderne attraktioner og kunstværker.

 

  • Sønderborg Slot – læg vejen forbi slottet, der ligger ved indsejling til Als Sund. Her bliver du klogere på både slottets og områdets historie og kultur. Langs slottets østvendte mur, finder du en historisk ringriderbane.

 

  • Dybbøl Banke ved Dybbøl – kig forbi nationalklenodiet og historiecenter Dybbøl Banke og den velkendte Dybbøl Mølle, der er i særlig grad har stor betydning for sønderjyderne. Området fik stor betydning i Krigen 1864, hvor mange drabelige slag fandt sted på området. Ved møllen har du udsigt over det af skanserne, der er tilbage.

 

  • Oplevelsesparken Universe Science Park i Nordborg – her venter en sjov dag for hele familien – store som små. Universe er en forunderlig og spændende oplevelsespark, hvor du kommer tættere på videnskaben. Prøv en VR coaster, hvor du selv kan designe turen, kig forbi Film Studio eller udfordre højdeskrækken i Sky Trail.

 

  • Gråsten Slot – kongefamiliens sommerresidens er også et besøg værd. Når de kongelige ikke bruger slottet, er slottets have åben for offentligheden. Her kan du gå rundt i den smukke have, nyde udsigten over søen og komme helt tæt på slottet.

 

Se flere sommerhuse til udlejning på Sydals her

#sommerhaus #sommerhus #buchen #bestellen #ferie #miet #mieten #bestil #lej #sommerferie #sommer #ferie #alsen #als #sonderborg #soenderborg #sønderborg #sonderburg #soenderburg #jylland #rent #summer #house #sydals #mommark #kegnæs #kegnaes #kegnes #kerneland #skovby #strand #schoen #schön #dänemark #daenemark #danemark #danmark

Address

Planlæg Min Rute
Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked