Skovmose 07259

Skovmose 07259 er et lækkert sommerhus med spabad og sauna. Sommerhuset er beliggende i gåafstand til stranden ved Skovmose på lukket vej lige ud til grønne arealer.

 

Sommerhusets naturlige samlingspunkt er køkken/alrummet, hvor der er brændeovn og direkte udgang til terrassen. Pænt badeværelse med et skønt spabad samt en muret bruseniche, så I kan skylle sandet og saltvandet af efter en tur i havets bølger og på kolde dage kan I tænde op i saunaen.

 

God til børn

Der er barneseng og højstol i huset. De to terrasser er orienteret mod henholdsvis øst og vest, så I kan nyde solens stråler fra morgen til aften, og når duggen falder på, kan I trække ind under overdækket. I haven finder I legetårn med gynger og sandkasse.

Se mere omkring sommerhuset her

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Se flere sommerhuse til udlejning på Sydals her

#sommerhaus #sommerhus #buchen #bestellen #ferie #miet #mieten #bestil #lej #sommerferie #sommer #ferie #alsen #als #sonderborg #soenderborg #sønderborg #sonderburg #soenderburg #jylland #rent #summer #house #sydals #mommark #kegnæs #kegnaes #kegnes #kerneland #skovby #strand #schoen #schön #dänemark #daenemark #danemark #danmark

Address

Planlæg Min Rute
Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked