Om sommerhuset

I Skovmose på sydals finder I dette rummelige sommerhus med køkken/alrum, hvor lyset nærmest vælter ind via de store vinduespartier mod syd/vest og et hygge tv-hjørne, hvor I vil føle jer rigtig godt tilpas. Der er tre separate soverum med dobbeltsenge, så fordeling af sengepladserne bliver en let sag. Udenfor venter et stort terrasseområde næsten hele vejen rundt om huset.

Shelter

I haven finder I endvidere et shelter, som sikkert vil være elsket af børnene. Der er bålplads lige ved shelteren, så I kan hygge om aftenen med bål og overnatte under åben himmel.

Børnevenlig

Der er endvidere gyngestativ til de mindste og den store græsplæne inviterer til leg og hygge. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Se flere sommerhuse til udlejning på Sydals her

Tag på ferie i et Als sommerhus

Lej sommerhus på Als ligger i det sydlige Danmark, tæt ved den dansk-tyske grænse og er Danmarks syvende største ø. Her kan du nyde at have både Fyn og Jylland inden for rækkevidde.

Der venter et væld af attraktioner og seværdigheder, som du kan bruge tid på. Når du ikke bliver klogere på områdets attraktioner, kan du gå på opdagelse i den skønne danske natur langs kysterne.

Als byder på det spændende oplevelsescenter Universe i Nordborg, dejlige og børnevenlige badestrande langs kysterne og smukke vandre- og cykelruter. Du skal bare rive et par dage ud af ferieplanen og tage på opdagelse.

Snør vandreskoene, og tag ud på en smuk vandretur langs Gendarmstien, der går fra Padborg og til Høruphav på Als. Stien er i alt 84 km og løber langs Flensborg Fjord.

Se mere eller book direkte her

#sommerhaus #sommerhus #buchen #bestellen #ferie #miet #mieten #bestil #lej #sommerferie #sommer #ferie #alsen #als #sonderborg #soenderborg #sønderborg #sonderburg #soenderburg #jylland #rent #summer #house #sydals #mommark #kegnæs #kegnaes #kegnes #kerneland #skovby #strand #schoen #schön #dänemark #daenemark #danemark #danmark

Planlæg Min Rute
Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked