OM SPORTMASTER

Danmarks største og mest populære sportskæde

I over 30 år har SPORTMASTER arbejdet fokuseret på at opnå den markedslederposition, kæden har i dag. Med mere end 100 butikker er SPORTMASTER ikke blot Danmarks største sportskæde, men også den mest populære blandt danskerne. Ud over butikkerne, tilbyder SPORTMASTER en hurtigt voksende internetbutik samt kundeklub, der tillader kunderne frihed til at handle og blive inspireret, hvor som helst og når som helst. Kæden beskæftiger mere end 1.000 medarbejdere.

I 2012 blev SPORTMASTER opkøbt af Nordic Capital fond VII. SPORTMASTER vil i det nye ejerskab cementere positionen som danskernes foretrukne sportsbutik. Det betyder blandt andet, at man siden 2012 har åbnet 9 nye flotte SPORTMASTER butikker, i Vejle, Aalborg, Helsingør, Sønderborg, City 2, Amagercentret, Hørsholm, Næstved, Kolding Storcenter og der er flere nye butikker på vej.

SPORTMASTER KÆDEN I DAG

SPORTMASTER kæden arbejder på fortsat at forbedre og videreudvikle sortimentet, servicen og rådgivningen med det mål hele tiden at være det naturlige valg, når den sports- og motionsaktive del af befolkningen har behov for køb af sportsudstyr.

I SPORTMASTER kæden sætter vi kundens behov i fokus. Vi sætter derfor stor ære i, at vi giver kunderne en optimal rådgivning, så udstyret bliver rigtigt – og kunderne tilfredse.

SPORTMASTER kæden har derfor altid et omfattende og attraktivt sortiment – både af egne handelsmærker samt førende sportsmærker inden for sko, beklædning og tilbehør til sport og fritid.

Hos SPORTMASTER arbejder man ikke bare på at tilbyde indkøbsmuligheder inden for sport og fritid, men også til at tage aktiv del i og støtte op om sportsmiljøet i alle lokalområder.

I alle de byer hvor man åbner nye butikker, gør man meget ud af at tage del i lokalområdet for at skabe forankring. Samarbejdet med sportsklubber i lokalområdet har stor betydning for SPORTMASTER.

HISTORIEN BAG SPORTMASTER KÆDEN

SPORTMASTER blev grundlagt i efteråret 1979 af 16 fremsynede DIFA-isenkræmmere. I stedet for at have lidt sport, camping og fiskeudstyr i deres isenkrambutik, valgte de nu at etablere rigtige sportsbutikker i selvstændige lokaler. I begyndelsen markedsførte butikkerne sig under indehaverens lokale navn – med binavnet DIFA SPORT.

De første år var hårde og slidsomme, da disse tidligere “isenkræmmere” havde svært ved at blive accepteret i sportsbranchen som rigtige sportshandlere. Der gik dog ikke lang tid, før butikkerne fik fodfæste – og op igennem 80’erne kom flere butikker til. I 1987 besluttede butikkerne at målrette SPORTMASTER konceptet. Det kom bl.a. til udtryk i, at man fik nyt logo og et egentligt fælles butiksnavn på facaderne.

I 90’erne og frem til i dag er konceptet bag SPORTMASTER blevet mere målrettet og tilpasset, så SPORTMASTER i dag fremstår som sportsfolkets butik.

Siden år 2000 er kæden vokset støt, og i dag dækker SPORTMASTER næsten hver en afkrog af Danmark.

Address

Address:

Kastanie Alle 3, 6400 Soenderborg

Telephone:
Planlæg Min Rute

Opening Hours

Monday

10.00 - 19.00

Tuesday

10.00 - 19.00

Wednesday

10.00 - 19.00

Thursday

10.00 - 19.00

Friday

10.00 - 19.00

Saturday

10:00 - 16.00

Sunday

10:00 - 16.00

Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked