Loading…

Sydals.dk

Sydals.dk

Sydals.dk er en samling af mennesker som bor i Sydals, som har til hensigt at fremme kendskabet til Sydals.

Vores intentioner er, at herboende i Sydals, tilflyttere og Turister kan finde ALLE de informationer de søger omkring Sydals.

Vi tilbyder foreninger, virksomheder, klubber, private loppemarkeder, foreninger at de kan få oprettet en side om deres virke. Desuden kan der tilføjes billeder, tekster, åbningstider, priser, informationer og arrangementer i en fælles kalender for hele Sydals.

Vi vil også tilbyde udlejere af sommerhuse, at de kan lægge informationer, tekster, billeder, priser og meget andet op på siden. Selve lejeaftalen er Sydals.dk uvedkommende. Alle aftaler, priser, ansvar foregår mellem udlejer og lejer, og Sydals.dk kan ikke drages til ansvar for manglende betaling, misligholdelse eller tvister imellem parterne.

Vi håber på, at forskellige sponsorer kan dække driftomkostningerne på siden, men har som udgangspunkt mest fokus på informationer og service.

Fælles kalender for Sydals. vi arbejder på at få lavet en arrangementskalender, som dækker alle arrangementer i og omkring Sydals. ALLE har mulighed for, at tilføje, rette og slette opslag på siden. Uanset om det er privat, foreningsmæssigt eller i virksomheds øjemed.

Vi håber du kan lide siden, og ønsker dig god søgning på sydals.

Teamet bag Sydals.dk

#information #find #søge #søgemaskine #altom #turist #lokalområde #info #guide #visit #kommune #foreninger #fritid #skoler #sfo #klubber #butikker #shopping #loppemarkeder #sommerhus #udlejning #sønderborg #als-online.dk #sonder-borg.dk #sonderborg-online.dk #sonderjylland-online.dk #sensuelle.dk #min-fantasi.dk #min-lyst.dk #kunfordig.dk #kun-for-dig.dk #din-restaurant.dk #dan-mark.dk #2rup.dk #lej-et-fotostudie.dk #sydals.dk #sydalsfotostudie.dk #privatfotograf.dk #nordborg.dk

Address

Address:

sydals, sydals

Telephone:
Web:
Planlæg Min Rute
Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked