Tøjeksperten Nordborg

Tøjeksperten Nordborg også kendt som Bundgaard sport og tøj er en butik med 4 afdelinger: bestående af børn, ung, herre og sport.

De har det du lige mangler, uanset hvad. De har altid gode aktuelle tilbud

Hos Tøjeksperten mener vi, at alle mænd skal have råd til at have lækkert tøj i garderoben. Derfor har vi tit udsalg, hvor du kan finde de bedste styles til de bedste priser. Vi har både mindre kendte mærker samt masser af mærkevarer på tilbud, så du altid har mange muligheder for at finde det helt rigtige. Blandt vores yndlingsmærker er Bison, Lindbergh og Morgan, som vi altid har med når vi har gode udsalg.

Find lige det du har brug for i vores store udsalg. Her er både overdele, underdele og overtøj på tilbud, så uanset om du leder efter noget til hverdagen eller skal finde et outfit til næste fest, så kan du finde det her. Her er både skjorter, bukser, jakker, jakkesæt og meget andet på tilbud til gode priser.

Hvis du ikke fandt det helt rigtige, så kan du se vores udvalg af nyheder eller se alle vores varer.

Se flere tøjbutikker her

#nordborg #nordborg.dk #nordals #Tøjforretning #herremode #sport #bundgaard #sport&toj #jeans #skjorter #slips #jakker #bælter #cykelshorts #fodboldstøvler #sneakers #als #tøjeksperten #flyverdragter 

Address

Address:

storegade 34, 6430

Telephone:
Email:

-

Kontakt Ejer
Planlæg Min Rute

Opening Hours

Monday

09.30 - 17.30

Tuesday

09.30 - 17.30

Wednesday

09.30 - 17.30

Thursday

09.30 - 17.30

Friday

09.30 - 17.30

Saturday

09.30 - 13.00

Sunday

-

Klik på knappen for at se kortet

Leave a Review

Din besked