Søgekort Als

På vores søgekort Als, vil vi gerne kunne tilbyde, at du kan finde alle informationer i Sønderborg, på Als og i omegnsbyerne.

 

Velkommen til områdets nye søgemaskine.

Derfor sætter vi stor pris på alt den hjælp vi kan få.

Har du viden, tid og lysten til at hjælpe med at, opdatere og oprette de virksomheder og steder, som vi endnu ikke er nået til, så kontakt os gerne på admin@sydals.dk

Vi har et ønske om, at kunne tilbyde alle informationer omkring området til ALLE. Alt skal være samlet ET sted for, at gøre det hele overskueligt.

Uanset om du vil bruge vores kalender og downloade de vigtige ting direkte til din mobil, eller om du søger nyt job, eller vil vide noget om sommerhus udlejning, strandene, monumenterne eller noget helt andet, så prøver vi at få lagt alt herind.

Ejer du en virksomhed eller er med i en forening, som endnu ikke er oprettet, eller som har for lidt eller måske forkerte informationer, så kontakt os gerne, så DU kan få adgang til hjemmeside og rette det som skal rettes. Du må meget gerne benytte siden til at skrive en masse informationer omkring din virksomhed eller forening. Det er ganske GRATIS!

God fornøjelse med at finde det du søgte 🙂